Sistemul Connexoon de la Somfy

Sistemul Connexoon de la Somfy

3 aplicații care te ajută să controlezi 3 componente importante din casa ta, ferestre – terase – acces, de pe smartphone.
3 piese esențiale pentru control de la distanță și management pentru sporirea bunăstării și liniștii.
Funcții unice, clare și distractive care aduc locuința la viață.
Cate o aplicatie dedicata pentru fiecare componenta a casei

CONNEXOON – Cate o aplicatie pentru fiecare componenta a caseiDestinat programării scenariilor de detectare a prezenței sau absenței pentru a pleca de acasă fără griji și a verifica starea ferestrelor casei de oriunde ai fi.Ca să te simți binevenit când ajungi acasă și să fii sigur că locuința ta e protejată când nimeni nu e acasă. Să verifici starea echipamentului de la distanță.Pentru a crea medii preferate, a le salva, a le reproduce cu un click și a verifica starea echipamentelor terasei de la distanță.

Schimbarea ferestrelor pe modul conectat

CLICK & GO

Declanșează închiderea rulourilor, setează alarma cu doar un singur click… protejată casa într-o clipă.

COCON

Programează scenarii de deschidere și închidere pentru rulouri și jaluzele, conectează senzorii de vreme, ceasul sau chiar și alarma. E ca o joacă de copii pentru o casă protejată și confortabilă.

VERIFICARE FERESTRE

Verifică poziția ferestrelor și schimb-o de la distanță, după bunul tău plac.

COMPATIBIL

Echipamente conectabile: rulouri, roletel jaluzele venețiene exterioare, ferestre Velux, alarme, iluminare Philips HUE, senzori de vreme (Sunis Wirefree + Thermis Wirefree).

Schimbarea accesului pe modul conectat

BUN VENIT!

Deschide poarta și ușa de garaj și aprinde luminile încă dinainte să ajungi acasă! Închide totul automat după ce ai parcat mașina. Datorită geolocalizării, ești binevenit acasă!

VERIFICĂ ACCESUL

Setează-ți alarma din mers, verifică punctele de acces și schimbă-le poziția cu un click… ca să fii sigur că locuința ta e sigură, atunci când ești plecat.

Schimbarea terasei pe modul conectat

CREATOR DE AMBIANȚĂ

Creează ambianțe personalizate. Sunt așa multe moduri de a lega muzica, iluminarea și poziția copertinei sau pergolei.

SNAPSHOT

Fă o poză ca să memorezi ambianțele preferate direct de pe smartphone și reconstituie-le dintr-un singur click.

VERIFICAREA TERASEI

Dacă se schimbă vremea sau nu știi sigur dacă ai lăsat luminile pornite sau nu… verifică echipamentul terasei cu un singur click și gestionează-l de la distanță.

CONNEXOON Ferestre & Acces

Descriere
Ferestre: Pentru a programa scenarii de prezență sau absență, pentru a pleca de acasă liniștit și pentru a verifica toate căile de acces în locuința ta, de oriunde te-ai afla. Acces: Pentru a te simți binevenit de fiecare dată când te întorci acasă și pentru a te asigura că locuința ta este protejată când nimeni nu este acasă, precum și pentru a verifica starea echipamentelor când te afli în mișcare.

Unitatea de comandă CONNEXOON

Descriere
Verifică starea echipamentului tău de la distanță.

Despre autor

bogdan administrator